Menu
Udane zakupyWłaściwe produkty + dobry sklep Zobacz, jak to działa. To proste.Sprawdź


Formularz kontaktowy

Chcesz zadać pytanie dotyczące produktów Haxe lub wysłać nam wiadomość? Wypełnij formularz.

Imię i Nazwisko
Nieprawidłowe dane

Adres e-mail
Nieprawidłowe dane

Temat
Nieprawidłowe dane

Treść(*)
Nieprawidłowe dane

Wyrażenie zgody jest wymagane

Klauzula informacyjna

GRZEGORZ NOWAK HAXE POLSKA z siedzibą w UL. Hebanowa 11, 63-400 Ostrów Wielkopolski, jako administrator danych osobowych informuje Pana/Panią, iż:

  • podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do otrzymania informacji handlowej w odpowiedzi na wysłane zapytanie;
  • posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do cofnięcie zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania;
  • podane dane będą przetwarzane na podstawie art. 6 ust. 1 pkt a) i zgodnie z treścią Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych;
  • wszelkie pytania oraz oświadczenia o wycofaniu zgody na przetwarzanie Pana/Pani danych osobowych należy kierować na adres mailowy partner@melle.com;
  • dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do wysłania informacji handlowej;
  • ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych.

Kontakt do Nas

Haxe Polska, Hebanowa 11
63-400 Ostrów Wielkopolski
tel +48 (0) 22 454 66 99
e-mail: info@haxe.pl